Ples za djecu Split - rasplesani lipanj

Ples u Splitu – rasplesani lipanj

 

Premda je lipanj, uobičajeno, mjesec u kojem naše aktivnosti polako privodimo kraju, ove godine veselimo se novim lipanjskim početcima!

Standardni i latinskoamerički plesovi za djecu Split                          Ples za djecu Split - rasplesani lipanj

U lipnju, tradicionalno organiziramo natjecanje u standardnim i latinskoameričkim plesovima, pripremamo naše najmlađe za završne nastupe, dijelimo diplome plesnom vrtiću, častimo se i veselimo dugom toplom ljetu! Ovaj lipanj, nakon jako dugo vremena, promijenio je naše planove!

Vratili smo se, nakon prisilne pauze, puni energije i želje za radom.

U Doverskoj 35 na Mertojaku i Kukuljevićevoj 4 na Sućidru ponovno su krenule naše rekreativne i sportske grupe osnovne i srednje škole.

Sportski ples Split - grupe i formacije
Sportski latinsko američki plesovi – pojedinci, grupe i formacije sportski plesni trening

Završetak naše sezone bit će, ipak, nešto drugačiji od uobičajenog; bez završnog nastupa, bez našeg natjecanja na Gripama…međutim, veselje i radost što smo ponovno svi skupa u dvoranama ne može se ničim mjeriti!

Neke lokacije će nas čekati tek u rujnu!

Grupe koje su radile u sportskim dvoranama OŠ Pazdigrad, OŠ Lučac i u gradskom kotaru Varoš pričekat će novi početak u rujnu. Svi se nadamo da će epidemiološka situacija biti jednako povoljna kao i sada i da ćemo se s još većim veseljem svi vratiti plesu i jedni drugima!

Vaši voditelji i treneri:)

Scroll to Top
Share via
Copy link