Andrea Rogošić, Dino Delić

Plesni turnir – Trofej grada Varaždina

Proteklog vikenda, 22.10.2022. u Varaždinu je već tradicionalno održan Trofej grada Varaždina, bodovni turnir u organizaciji dvaju sportskih plesnih klubova Sportski plesni klub Valcer i Plesni klub Takt iz Varaždina.

Održani turnir ovog puta je međunarodnog karaktera uz  plesne sudce iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i San Marina te su na njemu sudjelovali plesni klubovi iz Hrvatske, Slovenije, Ukrajine, Srbije, Bosne i Hercegovine te Bugarske. Plesni klub Split sudjelovao je s 63 plesača i plesačica od čega je sedam sportskih plesnih parova, 6 plesnih latin grupa i 63 solo plesačice te je najbrojniji klub koji je sudjelovao na turniru.

U Split natrag je stiglo devet zlatnih, sedam srebrenih i deset brončanih medalja.

Jelena Galić, Mia Ostojić, Lea Denegri

U kategoriji latinsko-američkih plesova solo zlato su osvojili: Laura Subašić, Jelena Galić.

Srebro su u istoj kategoriji u Split donijele: Manuela Mihojević, Lucija Borzić , Anđela Krželj

Brončane medalje svojim plesnim umijećem zaslužili su: Tihana Zoričić, Ani Vuletić, Mia Ostojić , Nensi Madžar, Manuela Miljak.

U kategoriji latinsko-američkih i standardnih plesova u parovima zlato su osvojili: Marko Tomić i Kiara Bezić (dvije zlatne medalje), Duje Brešić i Jelena Galić

Srebro su osvojili Ivan Vukorepa i Laura Glavinović; Bartul Jurić i Laura Subašić

Latin veliki tim

Dok su broncu osvojili: Adrijan Zovko i Marijeta Kliškić, Toma Zemljarič i Klara Modrić, Bartul Jurić i Laura Subašić, Duje Brešić i Jelena Galić, Dino Delić i Andrea Rogošić Močić.

U kategoriji latin grupa zlato su osvojile plesne skupine: Latinas, Latin Queens, Latin Divas, Feel The Beat, dok je srebro pripalo skupini Latin Cats i Dancing Divas.

Nakon uzbudljivog vikenda nastavljamo s treninzima za ostvarenje novih uspjeha.

Scroll to Top
Share via
Copy link