ples sa zvijezdama ela

Intensive dance camp – plesne pripreme sa Elom Vuković

01. i 02. rujna, 2021.g.  za sve članove našeg Kluba i ostale zainteresirane polaznike organiziramo plesne pripreme u velikoj dvorani Pomak centra u Splitu.

Intensive dance camp 01 - plesne pripreme sa Elom Vuković

Ove godine naši gosti-učitelji  bit će Ela Vuković i Matija Novosel, uz kondicijsko vodstvo naše trenerice Ivane Listeš.

Ela Vuković je s devet godina počela plesati u varaždinskom Harmonyju i sportskim plesom bavi se 15 godina. Bila je dva puta državna prvakinja u kombinaciji 10 plesova, tri puta državna prvakinja u standardnim plesovima, dva puta viceprvakinja u latinoameričkim plesovima.

Iza nje je i pregršt vrlo dobrih rezultata na državnoj i međunarodnoj razini, kao i zastupanje Hrvatske na Europskom i Svjetskom prvenstvu 2012.godine. Po struci je prof. Kineziologije, smjer ples.

Široj publici je poznata po mentorstvu u Plesu sa zvijezdama 2019.g. Partner joj je bio Marko Grubnić.

Matija Novosel plesao je dugi niz godina za Hrvatsku i za Bosnu i Hercegovinu na državnoj i međunarodnoj razini, a nakon prestanka aktivnog bavljenja plesom afirmirao se kao traženi i uspješni trener standardnih plesova. Po struci je učitelj razredne nastave, što mu izuzetno koristi u radu sa mlađim uzrastima. Osnivač je i glavni trener u plesnom klubu Academia, Zagreb

Pripreme su otvorene posebno za plesne parove i posebno za pojedince, 8 sati grupnih treninga raspoređeno u dva dana u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima, uz mogućnost dogovaranja dodatnih privatnih sati.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte naše trenere:

Ivana Listeš 0912567568

Mirela Tudor 0915716583

Andrea Rogošić Močić 0915669414

 

Scroll to Top
Share via
Copy link